Skip to main content

Esports

Ja estan obertes les inscripcions per la Cursa per la Vida

  • Xavi López

Des de fa dos dies està obert el període per inscriure's a la XIX edició de la Cursa i Caminada per la Vida, una iniciativa que uneix la comunitat per lluitar contra el càncer. Aquest esdeveniment, que es durà a terme el 22 d'octubre a les 10:30h al parc de Can Zam, presenta un recorregut de 5 quilòmetres

Les persones interessades en participar poden inscriure's per un preu solidari de 10 euros. Les inscripcions es poden realitzar en línia a través del següent enllaç o bé de forma presencial en diversos punts de la ciutat, com el Casal Riera Alta, Centre Cívic Singuerlín, Centre Cívic Riu, Centre Esportiu del Raval (CER), Botiga Swing, Esports Jovic i l’Església Major.

L'objectiu d'enguany és sumar forces per aconseguir que 5.000 persones participin en aquesta causa. L'Associació contra el Càncer, amb la seva delegació colomenca, ha convertit aquesta cursa en un veritable esdeveniment ciutadà, una cita ineludible en el calendari de curses populars. Les aportacions generades a través de les inscripcions i altres donacions aniran destinades principalment a la investigació per combatre aquesta malaltia, amb la finalitat de millorar la vida de les persones afectades.