Skip to main content

Esports

La Grama rep demà a l’AE Prat per redimir-se en la quarta jornada

  • Carlos Alcivar

La Fundació Esportiva Grama juga demà contra l’AE Prat a les 11:45 h, en el Nou Camp Municipal, per la quarta jornada de la lliga de Tercera RFEF del Grup V. El conjunt de Jose Solivelles haurà de buscar els tres punts de partit per canviar el començament agredolç de la Grama i començar a escalar en la classificació.

L’AE Prat ve de perdre 1-2 contra el Pobla Mafumet, després d’una ratxa de dos partits guanyats contra el CF Montañesa i el CF Peralada.

L’historial de partits contra la FE Grama contra els pratencs és de tres empats i una victòria de l’AE Prat amb un marcador d’1-0 el 31 de març de 2019 en la jornada 35 de la lliga de tercera divisió.

La Grama ocupa la posició tretzena de la lliga amb només tres punts, mentre que l’AE Prat està sexta a la taula. L’únic partit que ha guanyat la Grama ha sigut precisament a casa, contra CF Mollerussa.

L'esperança és que la Grama guanyi demà, mantenint-se així  invicte al Nou Camp Municipal.

La FE Grama torna a jugar al Municipal després de perdre com a visitant a l’Olot.

A la plantilla de la Grama, hi juguen força  exjugadors del Prat: Sergio Fernández, Elhadji Bandeh, Xavi Civil i Alberto Padilla, que van jugar al conjunt pota blava a la Sgona RFEF, categoria que van perdre el Prat la temporada passada.