Skip to main content

Esports

La Grama buscarà revenja contra l'Olot en la tercera jornada

  • Carlos Alcivar

La FE Grama s'enfrontarà diumenge, 24 de setembre, contra la UE Olot. La FE Grama jugarà fora de casa, en l'Estadi Municipal d'Olot, a les 17 hores. La Grama jugarà com a visitant per revenjar-se de la primera fase eliminatòria de la Copa Catalunya que es va disputar en el Nou Municipal, contra l'Olot, el passat 9 d'agost.

L'equip gironí torna a enfrontar-se contra la FE Grama. Aquesta vegada com a local. L'equip de Jose Solivelles buscarà de fer-se amb tres punts més i escalar en la competició, en el camp del botxí. La UE Olot, juntament amb l'AE Prat, són els dos equips que han baixat de Segona RFEF.

La UE Olot, de moment, ha aconseguit quatre punts, un més que la FE Grama, i es troba en la cinquena posició de lliga. La UE va guanyar el seu primer partit contra el CF Peralada amb un sòlid 2-0, però ve d'empatar en la darrera jornada contra el CF Pobla de Mafumet, en un partit sense gols. La FE Grama, mentrestant, va guanyar el seu segon partit de lliga contra el Mollerussa, amb un 1-0 que li va permetre sumar els seus primers tres punts.

Aquest diumenge, els dos equips es veuran les cares després del partit del 5 d'agost, per la primera fase eliminatòria de la Copa Catalunya, que es va haver de suspendre per un curtcircuit que va apagar el llum. La Grama, fins al moment, guanyava al marcador amb un 3-2, però el 9 d'agost, dia en què es va reprendre el partit, la UE Olot els remuntà en 17 minuts amb un 3-4 i deixant fora als colomencs.