Skip to main content

Esports

La FE Grama busca enfortir-se a base de victòries

  • Josep M. Roca

Fer gol en el primer xut és el somni de qualsevol equip. I la FE Grama ho va fer en els seu debut a casa de la present temporada. Killian Villaverde va caçar una pilota perduda fora de l’àrea que el porter va deixar botant en una errada incompressible. Era l’1-0 al minut de joc i l’opció d’afrontar el partit amb tranquil·litat. El Mollerussa es presentava a Santa Coloma fent un regal tana valuós com inesperat.

La Grama, que el passat dijous en un sopar de germanor, va conjurar-se per lluitar per l’ascens, aquesta és la meta que es marquen el president i la seva junta, començava bé un partit clau per refermar aquestes postures. Els propers partits a Olot i a casa contra Prat –els dos equips que han baixat de Segona RFEF-  

Però l’enfrontament va tenir de tot menys tranquil·litat. El mínim avantatge dels colomencs, que es va mantenir fins al xiulet final, va ser suficient per deixar els tres valuosos punts a casa; però les oportunitats van sovintejar en les dues àrees i que el resultat no és mogués es va deure clarament al desencert dels davanters i la mala sort.

Fins a tres pals, dos a la porteria visitant i un a la local, van poder col·locar l’empat o augmentar l’avantatge dels locals. Les jugades de perill sovintejaven a les àrees més pels despropòsits defensius que per les bonances atacants. Especialment en el primer temps en que els lleidatans va dominar més el joc que es va desenvolupar en la meitat de joc que defensaven els locals.

Un pal en llançament de falta (28’) i dos xuts llunyans que Sergio no va tenir problemes en desviar van ser tot el bagatge d’un domini infructuós. La Grama va acollar desprès de la més clara  jugada i va anar-se’n a l’atac amb perill. Dos xuts al travesser van poder ampliar l’avantatge local, però va mancar encert.

A la segona part, domini altern, però més ocasions pels locals que van saber trobar la manera de superar la defensa avançada dels lleidatans. Fins a quatre vegades es van plantar Peris, Ángel i Killian sols davant Enric, el porter visitant, en sengles un contra un enfront sense encert. L’únic cop que la pilota va anar a la xarxa, l’àrbitre va anul·lar la jugada por un fora de joc molt discutible.

La Grama va poder golejar, però l’encert de Sergio, va poder neutralitzar les jugades que buscaven la porteria. Els atacants forasters no van tenir el seu dia. Patint amb una desena de córners servits pel Mollerussa al punt de penal i demanant l’hora, el partit va acabar amb el millor resultat possible per la Grama: un triomf que referma les seves idees.

Amb tres punts, anar a Olot, al camp del botxí de la Copa Catalunya (diumenge 24, 17h), serà una altra  cosa. 

Podeu consultar la classificació del grup a través del següent enllaç