Skip to main content

Esports

Caminada solidària per Bruno, a la plaça del Barri Llatí

  • Carlos Alcivar

L'associació Running Vigía ha organitzat una caminada solidària el pròxim 15 d'octubre. La caminada tindrà lloc a la plaça del Barri Llatí, a les 9 hores, amb un recorregut de dues hores que passarà per la Serralada Marina, al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra i el Castell Alemany. La caminada té el propòsit de recaptar diners per Bruno, un nen d'onze anys que pateix problemes motors i que necessita intervenció professional.

"Caminada popular del Barri Llatí: Caminem per Bruno". Aquest esdeveniment solidari té el propòsit de recaptar diners amb una inscripció de 8 euros per dorsal, amb un màxim de mil participants. La cursa acabarà a la mateixa plaça del Barri Llatí, on hi haurà begudes i un entrepà de frankfurt pels participants.

A les 10:30 h, a la mateixa plaça del Barri llatí, hi haurà diverses actuacions, amb la participació de CE DUIN Fondo amb una sessió de zumba, una mostra de ball de l'Escola de flamenc La Mani i la intervenció de Los Piratas Rumbversions per animar a tots els participants. També hi haurà un castell inflable, un llit elàstic i un taller de treballs manuals per als més petits.

La malaltia que pateix Bruno es diu Pelizaeus-Merzbacher. Aquesta malaltia l'afecta el cervell i a la medul·la espinal, afectant greument la seva mobilitat. Amb una discapacitat del 79%, Bruno és corredor de curses adaptades, pianista i culè de cor.

Els diners que es recaptin s'utilitzaran íntegrament per les necessitats quirúrgiques i fisioterapèutiques de Bruno, ajudant a la millora de les seves funcions motores. En cas de no assistir a la cursa també es poden aportar donacions de 5, 8 i 10 euros.

Les inscripcions per la caminada solidària es poden fer al web www.cronocheck.com/caminada-barri-llati-2023 o presencialment al Gimnàs Deportivo Marín (C/ Roma 55), Moda Lucia Pekes (Mercat Singuerlín), La Tienda (C/ San Carlos 7) i Nando Perruquers (C/ Francesc Planas i Casals 14, Badalona).