Skip to main content

Esports

La Grama vol sumar els primers punts davant el Mollerussa

  • Carlos Alcivar

La Fundació Esportiva Grama s'enfrontarà demà diumenge contra el Mollerussa C. F. J. A, en el que serà el seu segon partit de lliga de Tercera RFEF, al Grup V de la Territorial Catalana. El partit es jugarà a casa, en el Nou Camp Municipal, a les 11:45 hores. L'equip de Jose Solivelles intentarà aconseguir els seus primers tres punts de lliga contra els visitants lleidatans.

El Mollerussa C. F. J. A visitarà Santa Coloma després d'haver guanyat el seu primer partit de lliga contra la Pobla Mafumet C.F.A, el passat 10 de setembre. El conjunt de Jordi Cortes va obtenir la victòria per la mínima, en un partit molt disputat i intens que va acabar amb cinc targetes grogues per la Pobla Mafumet C.F.A i l'expulsió de Joan Torrents en el minut 63, deixant a 10 jugadors al camp per l'equip tarragoní.

Un gol de Nil Sauret en el 81' va ser suficient per aconseguir la victòria, tres minuts després d'haver ingressat al camp, en substitució de Xavier Puiggròs, en el que seria el seu debut amb l'equip lleidatà.

La temporada passada, el Mollerussa C. F. J. A va quedar primera en el Grup 2 de Primera Catalana, consolidant-se com a campió amb 71 punts. L'equip lleidatà va aconseguir l'ascens a Tercera RFEF, després de dues temporades passades quedant-se a les portes. La FE Grama no ha de confiar-se després de la derrota per 0-3 contra L'Hospitalet. De moment, l'equip de Lleida és cinquena en la classificació, mentre que la Grama té la penúltima posició.

El 17 de setembre a les 11:45 serà el primer partit en què la FE Grama i el Mollerussa C. F. J. A s'enfronten per primer cop en tota la història.