Skip to main content

Esports

Un gol en el darrer sospir dona el primer punt a Industrias (5-5)

• Dani Mormuz

Industrias Santa Coloma va aconseguir a Navarra el primer punt d’aquesta temporada, gràcies a l’empat 5-5 contra el Ribera Navarra FS. Un gol de Tolrà en l’últim minut va igualar el marcador. El partit va començar favorable als locals, amb un gol de Claudino en el primer minut de joc. Uns minuts després, en el 7, Cardona posava l’empat en una jugada assajada. Tres minuts més tard, una assistència de Peña a Verdejo feia que aquest marqués l’1-2, i posava els colomencs per davant en el marcador.

Tot i això, l’eufòria colomenca durava poc, ja que David tornava a posar l’empat amb un gol pel Ribera Navarra. No hi va haver més gols a la primera part, però el partit es va complicar pels industrials cinc minuts abans del descans, quan van acumular la cinquena falta del partit. Bartolomé va tenir l’ocasió d’avançar els navarresos al marcador en l’últim moment, però no va ser possible.

En la segona part, Anás posava el 3-2, i passat l’equador d’aquest segon temps ampliava l’avantatge amb un altre gol. L’Industrias va haver de lluitar per tornar a entrar en el partit, i va trobar la recompensa amb el gol de Khalid. El tècnic Xavi Closas va optar pel joc de cinc, amb Peña amb la samarreta de porter-jugador.

En els últims minuts, Verdejo tornava a marcar, aquest cop de penal, per a empatar 4-4, però l’equip de Juanma Marrube va reaccionar de pressa. En l’acció següent, i després d’un temps mort, Claudino tornava a decantar el marcador pels navarresos. En el darrer instant, Tolrà es va estrenar com a golejador amb la samarreta de l’Industrias, anotant el 5-5 i aconseguint l’empat.

El balanç dels dos primers partits de lliga és una derrota contra el Palma Futsal i un empat contra el Ribera Navarra FS. L’entrenador Xavi Closas declarava en roda de premsa que, tot i haver guanyat un punt, “ens ha faltat frescor i soltesa en el nostre joc”. A més, deia que “en aquest tipus de partit hem de fer un pas més i ser un equip dinàmic, amb moviment i coordinació”.

Aquesta setmana no hi haurà lliga, perquè es disputarà la primera fase de la Ronda Elit de classificació pel Mundial de 2024. El pròxim partit de lliga d’Industrias serà fora de casa, el dissabte 23 de setembre a les 16h contra el Peñíscola FS. Ja es van enfrontar el mes passat en un partit de pretemporada, amb un resultat de 4-4.