Skip to main content

Esports

Industrias buscarà refer-se contra el Ribera Navarra FS

  • Dani Mormuz

Industrias Santa Coloma jugarà la segona jornada de la Lliga aquest diumenge 10 de setembre a les 12h contra el Ribera Navarra FS al pavelló Ciudad de Tudela. L’equip de Xavi Closas enfronta aquesta cita després de la derrota en el debut de Lliga contra el Palma Futsal, per 3-6.

El Ribera Navarra FS també va perdre el primer partit de la Lliga contra el Servigroup Peñíscola FS, encara amb una diferència major de gols, per 8-2. Per això, l’equip navarrès se situa en una posició més baixa que Industrias en la classificació, en la número 15, en la zona de descens. Precisament, el següent partit de Lliga de l’Industrias serà contra el Peñíscola FS.

Segons el tècnic industrial, Xavi Closas, l’enfrontament contra el Palma Futsal “no havia estat un mal partit, però en l’estratègia defensiva, ells havien estat molt superiors”. Per això, l’equip buscarà corregir els errors del primer partit i sumar els primers punts en aquesta temporada el diumenge.

Adolfo, Eric i Dídac, convocats amb Espanya per la Ronda Elit del Mundial

El seleccionador nacional Fede Vidal ha donat a conèixer la plantilla dels 14 jugadors escollits de cara als dos primers partits de classificació pel Mundial de l’any vinent, que es jugarà a Uzbekistan.

Entre ells, es troben el colomenc Adolfo Fernández, exjugador d’Industrias, i el també exporter d’Industrias Dídac Plana, ambdós ara al FC Barcelona, a més del jugador format a Industrias Eric Pérez, que actualment juga a El Pozo Murcia.

Espanya es troba enquadrada dins del Grup D, i jugarà contra República Txeca el 15 de setembre a les 19h, i contra Itàlia el 20 de setembre a les 21h. En aquest grup també es troba Eslovènia, amb qui s’enfrontarà Espanya el 6 d’octubre. Els partits de tornada seran entre octubre i desembre.

En aquesta fase, els primers de cada grup es classificaran directament per a la fase final. A més, els quatre segons millor classificats accediran a jugar els play-offs, dels quals sortiran dos classificats. Així, seran 7 equips europeus els que participin en el Mundial.