Skip to main content

Esports

La Grama visita L'Hospitalet en el primer partit de lliga

  • Dani Mormuz

La Grama comença el diumenge 10 de setembre a les 19h la Lliga de Tercera RFEF al camp municipal de l’Hospitalet. L’equip colomenc participa en el grup V que correspon a la Territorial Catalana.

L’equip de Jose Solivelles no arriba en les millors condicions, i deixa dubtes després del seu últim amistós contra l’UA Horta, on va perdre per 2-1, amb gol de Padilla.

La pretemporada dels colomencs ha finalitzat amb una victòria d’1-0 contra l’EC Granollers, un empat de 0-0 contra el CF Santboià, i altres dues derrotes: contra el Terrassa FC per 1-3 i contra l’UE Rubí per 4-2. A més, la Grama va caure eliminada de la Copa Catalunya Absoluta davant la UE Olot, per un resultat de 3-4.

L’Hospitalet, per la seva part, arriba amb quatre victòries de pretemporada: contra l’AE Prat per 0-1, contra l’UE Vic per 1-0, contra l’EE Guineueta per 1-0 i contra el Cerdanyola del Vallès FC per 2-1. A més, en aquest últim, va aconseguir el Trofeu Ciutat d’Hospitalet.

L’equip també ha encaixat un empat a 0-0 contra el Barça Atlètic i una derrota per 2-0 contra el RCD Espanyol “B”. A més, els hospitalencs disputaran les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta contra el FC Andorra el pròxim 18 d’octubre.  

La Grama ha incorporat un altre fitxatge a la seva plantilla en els darrers dies. Ha estat el defensa Marc Canteras, el jove central que va arribar la temporada passada al Juvenil A. Després del debut a la Lliga d’aquesta setmana, el següent partit de la Grama serà al Nou Municipal diumenge 17 de setembre a les 11:45h contra el Mollerussa.

 

Fotos: Fundació Esportiva Grama