Skip to main content

Esports

Industrias inicia avui la Lliga contra el Palma Futsal

  • Dani Mormuz / Carlos Alcivar

Industrias Santa Coloma comença la Lliga avui divendres 1 de setembre a les 20:45h davant el Mallorca Palma Futsal, vigent campió d’Europa. El partit es disputarà en el Pavelló Nou, i coincidirà amb el pregó de la Festa Major a càrrec dels serenos i serenes de la ciutat, que es durà a terme a les 21h al balcó de l’Ajuntament.

L’equip de Xavi Closas inicia aquesta nova temporada després d’haver guanyat ja un títol, la Copa Catalunya. Tot i això, és un partit de màxima dificultat, que enfronta el campió de Catalunya contra el campió d’Europa.

Bernat Povill, un dels autors del gol contra el Barça en la final de la Copa Catalunya, ha dit a través de les xarxes socials que guanyar aquest títol “et dona un plus de confiança sobretot per la manera en què es va produir i davant el rival que va ser”. A més, afegeix que l’estat d'ànim de l’equip de cara a aquesta primera jornada “és molt bo, però ara hem de centrar-nos en el que ve, no cal mirar enrere i hem de tractar de començar amb una victòria.”

Segons Povill, aconseguir els tres punts a la temporada passada va ser una tasca difícil. Tot i això, Bernat Povill reconeix que “la força i l'energia que ens dona la nostra gent en el Pavelló Nou ha de ser determinant. Li demanem a l'afició que continuï creient en nosaltres encara que la passada campanya no li vam donar el que es mereixien. Els animem que segueixin del nostre costat per a sumar victòries des del primer dia.”

L’equip té previst realitzar com a preparatòria del partit una suau sessió avui divendres al matí. Tota la plantilla, excepte Víctor Ramos, que es troba a l’europeu amb la selecció espanyola sub-19, està disponible.