Skip to main content

Esports

La Grama afronta la darrera setmana de pretemporada

  • Dani Mormuz

El conjunt de la FE Grama disputarà aquest diumenge 3 de setembre a les 19:30h contra l'UA Horta l'últim partit de la pretemporada.

La Lliga de Tercera RFEF, en la qual participa l'equip colomenc en el grup V que correspon a la Territorial Catalana, començarà el diumenge 10 de setembre. El primer partit de la FE Grama serà contra CE l'Hospitalet a les 12h.

L'equip de Jose Solivelles va disputar dos amistosos el passat cap de setmana. El dissabte va jugar contra l'EC Granollers, equip de la Lliga Èlit Senior, al Nou Camp Municipal. Els colomencs van guanyar per 1-0, amb gol de Guillem Trilla.

El diumenge van visitar el CF Santboià, també equip de Lliga Elit Sènior, a l'estadi Joan Baptista Milà. El resultat va ser un empat sense gols. En els partits anteriors, havia perdut contra el Terrassa FC, per 1-3 i contra l'UE Rubí per 4-2.

Després del fitxatge del migcampista Álvaro Martí, la plantilla s'ha reforçat amb la incorporació del defensa Eloi Zamorano. El central arriba procedent del Vilassar de Mar, i té experiència a Tercera, al Peralda i al Granollers. També ha jugat a Segona B amb el Llagostera.

 

Fotos: Fundació Esportiva Grama