Skip to main content

Esports

Temporada 23-24 per Julve, Aleixandri i Baena

  • Carlos Alcivar

Elena Julve, jugadora de futbol professional, ha renovat un any més en el FC Levante Las Planas de Sant Joan Despí, equip que juga en la Finetwork Lliga F (Primera Divisió de Futbol Femenina). La jugadora colomenca s'ha convertit en una peça clau de l'equip de Ferran Cabello, renovant el seu contracte per quedar-se a la plantilla com a davantera.

La temporada de Laia Aleixandri continua formant part del Manchester City, equip de primera divisió femenina a Anglaterra, a la FA Women's Super League. La jugadora de 23 anys forma part de la plantilla com a defensa, a les ordres de l'entrenador gal·les, Gareth Taylor. L'any 2020, Laia Aleixandri va ser considerada una de les jugadores més prometedores, segons la UEFA.

Laia Aleixandri també forma part de les "12 rebels", el grup de jugadores de la selecció espanyola que van renunciar a jugar per l'equip, degut a les tensions amb l'entrenador Jorge Vilda. La polèmica ha tornat a posar-se ne qüestió, a causa del silenci a les xarxes socials de les "12 rebels" sobre el triomf d'Espanya al Mundial femení 2023 i la suspensió provisional del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, degut a la polèmica del petó que va donar Rubiales a la jugadora de la selecció espanyola, Jenni Hermoso.

D'altra banda, el jugador colomenc, Ángel Baena ha fitxat per al Wisla Cracòvia, equip polonès de segona divisió professional a Polònia. Després d'una temporada passada amb el CD Lugo, Ángel Baena continua la seva carrera futbolística com a davanter. L'anunci de la seva nova incorporació es va realitzar el 18 de juliol.