Skip to main content

Esports

Industrias juga avui la final de la Copa Catalunya

  • Carlos Alcivar

Industrias jugarà la final de la Copa Catalunya per segon any consecutiu al Pavelló Municipal de Martorell contra un rival clàssic, el FC Barcelona. El partit es jugarà a les 12:45 h i serà retransmès pel canal Esports 3. El conjunt de Xavi Closas vol apoderar-se del primer títol de la temporada en una clàssica final que es tornarà a repetir contra l'equip blaugrana, campió de l'edició passada.

El pas a la final d' Industrias

Industrias va ser el primer equip que va jugar el semifinal de divendres, a la tarda, contra els amfitrions, el Sala 5 de Martorell, amb una golejada de 2-8 a favor d'Industrias. En els 44 primers segons de la primera part, David Peña va inaugurar el marcador amb una pilota morta dins de l'àrea que va acabar passant per sota de les cames del porter rival.

Al minut 3 i 5 de partit, Bernat Povill feia el segon gol d'Industrias i Khalid el tercer, respectivament. Dos gols ràpids que demostraven la superioritat tècnica d'Industrias per sobre del Sala 5 de Martorell. Domini que es va confirmar un cop més amb un pas creuat de Nil Closas a David Peña, que rematava fàcilment al segon pal, essent el quart gol d'Industrias.

En la segona part, el Sala 5 de Martorell va reaccionar, intentant acurtar distàncies amb un gol d'Ibai Espinosa. Però un tir exterior d'Àlex Verdejo consolidaria el cinquè gol d'Industrias, per minuts després, un altre cop Bernat Povill amb el sisè. El Sala 5 de Martorell va aconseguir fer un gol més al minut 30 de la segona part amb un xut de Javi Díez. El partit va acabar amb dos gols més d'Àlex Verdejo, acabant en 2-8 i assegurant-se el pas a la final.

FC Barcelona, actual campió de la Copa Catalunya

El FC Barcelona, actual campió de la Copa Catalunya, va jugar la segona semifinal del divendres a les 21 h contra el FC Cerdanyola, també al Pavelló Municipal de Martorell. La primera part va ser un partit molt disputat entre els dos equips. Finalment, l'equip blaugrana va guanyar 1-5 amb gols de Sergio González, Erick Mendonça, Dyego i Matheus. Héctor Albadalejo va fer l'únic gol del FC Cerdanyola, en la segona part.

L'any passat FC Barcelona guanyava la final a Industrias amb un total de 5-4. Avui es veurà si Industrias podrà revenjar-se d'aquella final contra el Barça i aconseguir per tercer cop la Copa Catalunya. L'entrenador d'Industrias, Xavi Closas, declara que l'equip es troba en bones condicions i que "serà una bona final" contra el FC Barcelona.