Skip to main content

Esports

Doble compromís de la FE Grama aquest cap de setmana

  • Carlos Alcivar

La FE Grama juga avui contra l'equip l'EC Granollers, equip de Lliga Elit Sènior, a les 19:30 h en el Nou Camp Municipal. A la FE Grama li esperen dues jornades consecutives de pretemporada aquest cap de setmana, ja que demà jugarà també contra el CF Santboià, també equip de Lliga Elit Sènior, al camp contrari, a les 19 hores.

El partit contra el Granollers és l'últim amistós local de pretemporada que jugarà la FE Grama. Els últims dos partits que li queden els jugarà demà, contra el CF Santboià al Municipal Joan Baptista i la pròxima setmana contra la UA Horta (3 de setembre), també al seu estadi municipal.

El campionat de lliga començarà el 10 de setembre, contra L'Hospitalet, en l'Estadi Municipal de Futbol del mateix contrincant. La pretemporada de la FE Grama està a punt d'acabar. L'últim partit amistós que va jugar va ser contra la UE Rubí, perdent 4-2 contra els vallesans. A més, el calendari de pretemporada ha patit una lleugera modificació, ja que es va cancel·lar el partit contra la Badalona Futur, equip de Segona RFEF.

Nova incorporació de la FE Grama

La FE Grama ha oficialitzat el fitxatge d'Álvaro Martí, jugador de 20 anys i migcampista que arriba a les ordres de Jose Solivelles per reforçar el mig del camp i que ja va jugar en els amistosos passats contra el Terrassa FC i UE Rubí.

Álvaro Martí ha passat per les planteres del Barça i l'Espanyol. Des d'aquest darrer club també ha format part de la plantilla de l'equip italià UE Lecce durant la temporada 2022-2023. L'últim equip per qui Álvaro Martí ja jugat va ser la PE Sant Jordi, amb un total de 2.570 minuts jugats en 29 partits de 29 partits de titular.