Skip to main content

Esports

Industrias es juga avui el pas a la final de la Copa Catalunya

  • Dani Mormuz

La fase final de la Copa Catalunya arrenca avui divendres 25 d’agost amb les semifinals masculines. En primer lloc, es disputarà el partit Sala 5 Martorell - Industrias Santa Coloma a les 18:30h, on Xavier García i Brian Torquemada exerciran com a col·legiats, i a les 21h serà el torn del FC Cerdanyola del Vallès - F.C. Barcelona.

Els dos guanyadors disputaran la final el diumenge 27 d’agost a les 12:45h. Més tard, a les 15:15h, es durà a terme la final femenina, on s’enfrontaran AECS L’Hospitalet i AE Les Corts Ubae. Un any més, aquest torneig servirà per a donar el tret de sortida a la nova temporada 2023-2024.

Avui, divendres 25, a les 12h, tindrà lloc la presentació oficial d'aquesta Copa Catalunya, a la sala d'actes de la seu de la Federació Catalana de Futbol, al carrer Sicília número 93-97 de Barcelona, que comptarà amb l'assistència del capità de l’Industrias, Sebas Corso.

Industrias enfronta la cita amb il·lusió

Industrias Santa Coloma arriba al torneig després d’una pretemporada que deixa un balanç d’un empat per 4-4 davant el Peñíscola, una derrota per 5-3 davant el Barça i una victòria per 3-4 davant l’Osasuna Magna Xota.

L’entrenador Xavi Closas disposa de tota la plantilla al complet, a excepció de l'internacional sub-19 Víctor Ramos, concentrat amb la selecció espanyola. La convocatòria per a aquest divendres està formada per Borja i Àlex Lluch (porters), Povill, Tolrà, Uri Santos, David Peña, Hirata, Cardona, Corso, Nil, Verdejo, Khalid, Niel·lo i Adri Sánchez.

Segons Verdejo, “la Copa Catalunya és un torneig que ens fa especial il·lusió a tots. El partit contra Sala 5 Martorell és important perquè volem començar amb bon peu la temporada. Es tracta d'un rival amb gent jove, que estarà molt motivat i que sortirà intens des del primer moment. Hem de ser agressius i imposar el nostre estil perquè si no se'ns poden complicar les coses”.

Per la seva part, el conjunt martorellenc de Víctor González va començar la pretemporada guanyant al Mataró per 2-0, però va perdre el passat diumenge contra el Badalona per 1-3 al torneig Josep Ramon Vigueras.

Martorell acull el torneig per segon any consecutiu

Martorell tornarà a ser aquest la seu de la fase final de la Copa Catalunya. Prèviament, el torneig s’havia jugat a Santa Coloma entre 2012 i 2015, i posteriorment a altres ciutats com Manresa, Barcelona i Sabadell.

El Pavelló Esportiu Municipal de Martorell s’ubica a l’avinguda Fèlix Duran i Canyameres, i té una capacitat per a poc més de 2.000 persones. Per això, s’habilitaran tres accessos diferents per tal de facilitar les entrades i sortides al pavelló. A més, tots els partits d’aquesta fase final es podran seguir en directe a través d’Esport 3.

El darrer any, el F.C. Barcelona va disputar la final contra Industrias Santa Coloma, i els blaugranes es van imposar per 5-4. El Barça és l’equip que compta amb més títols d’aquesta copa, concretament amb onze, seguit del Futbol Sala Martorell amb sis i de l’Industrias Santa Coloma amb dos.

 

Foto: Federació de Futbol de Catalunya i Industriasmedia