Skip to main content

Esports

Toni Caravaca, ex del Barça, marxa a la Sèrie C d'Itàlia

  • Carlos Alcivar

Toni Caravaca, exjugador del FC Barcelona, ha fitxat pel Sorrento Calcio 1945, equip italià que acaba de pujar a la Sèrie C italiana, el tercer nivell de futbol professional. El migcampista colomenc es va acomiadar el passat 10 d'agost en un comunicat al seu compte de Twitter en el que agraïa a "entrenadors, fisioterapeutes, delegats, responsables de material, directius, personal de La Masia -però sobretot- als meus companys".

El contracte de Toni Caravaca amb el FC Barcelona va finalitzar el juny passat. De fet, hi havia rumors d'equips italians de primera categoria com el Nàpols (Sèrie A) que ja s'havien fixat en el jugador colomenc. Finalment, el 19 d'agost, una publicació a Twitter del Sorrento Calcio i un retuit de Toni Caravaca feien oficial el fitxatge del jugador.

"Gràcies per tot, Visca el Barça". Toni Caravaca formava part de La Masia des dels nou anys, en el Benjamí A. Més tard es consolidaria com un dels jugadors més sorprenents de La Masia, amb un gran domini de pas, verticalitat i lectura de camp. La seva última temporada en el Juvenil A del FC Barcelona deixava el registre de trenta-dos partits disputats i set gols per l'exjugador colomenc del Barça.

La marxa a la Sèrie C d'Itàlia és tot un repte per a Toni Caravaca. Una lliga dura amb equips com el Taranto, Potenza Calcio, Latina, Crotone o Avellino. La decisió de marxar al Sorrento Calcio també va estar condicionada per la llegenda i exjugador de l’AS Roma, Francesco Totti, qui va assessorar aquesta decisió com a agent representant de futbolistes de l'empresa CT10 Management.