Skip to main content

Esports

Industrias guanya a Osasuna Magna Xota per 3-4

• Carlos Alcivar

Industrias, l'equip que entrena Xavi Closas ha vençut per 3-4 a l'Osasuna Magna Xota al Pavelló Anaitasuna de Pamplona, en el darrer amistós de l'equip abans`d'afrontar la primera competició oficial de la temporada: la Copa Catalunya.  Els colomencs jugaran la primera semifinal de la Copa Catalunya, el proper divendres 25 d'agost  a les 18:30h.

Aques túltim partit de pretemporada que ha servit per a continuar ajustant aspectes de cara a l'inici de la competició oficial, segons s'explica el Facebook de l'entitat.

Al finalitzar la primera part, Osasuna Magna va marcar dos gols mitjançant Juninho i Dani Saldise que avançaven l'equip local amb un clar 2-0. En la segona part, Industrias va aconseguir empatar aviat amb gols de David Peña (minut 24) i Nil Closas (minut 25). I en el minut 27, Industrias va remuntar amb una pilota creuada al segon pal de Bernat Povill. Però, en el minut 31, una jugada de Juninho va acabar en un altre gol de Saldise i el marcador tornava a estar igualat.

El brasiler Jhonatan Linhares va fallar un doble penal que hauria pogut posar a Osasuna Magna per davant en el marcador. Ja en els minuts finals del partit, David Peña va aconseguir marcar el seu segon gol, aconseguint la victòria de Industrias, la primera d'aquesta pretemporada, després d'empatar amb el  Peñíscola (4-4) i perdre amb el FC Barcelona (5-3)

Les sensacions de Xavi Closas després del partit mostren un grau de satisfacció de cara a aquest dissabte per jugar la semifinal de la Copa Catalunya dissabte al Pavelló Municipal de Martorell: "Continuem competint molt bé i el que anem treballant es va reflectint a la pista. El pla de partit s'ha produït com esperàvem". La valoració d'aquesta pretemporada -es positiva perquè "l'equip ha crescut", declara Xavi Closas.

Industrias jugarà aquest dissabte contra el Sala 5 de Martorell, equip amfitrió, a les 18:30 hores, per intentar classificar-se a la final de la Copa Catalunya del 27 d'agost a les 12:45 hores.