Skip to main content

Esports

Grama i Industrias juguen amistosos el dissabte i el diumenge

  • Carlos Alcivar

La FE Grama jugarà aquest diumenge al Camp Municipal de Can Rosés de la UE Rubí en el segon partit de pretemporada a les 19:30 h. L'equip colomenc ve de perdre dos partits com a local, contra l'Olot en la primera fase de la Copa Catalunya (3-4) i contra el Terrassa FC (1-3) en el seu primer partit de pretemporada. La plantilla de Jose Solivelles jugarà el seu segon amistós com a visitant en el camp vallesà.

Durant el primer amistós contra el Terrassa, superior de  RFEF, un gol en pròpia meta a mig camp va obrir el marcador en el minut 69 a favor de la FE Grama. Malauradament, l'equip va ser remuntat per l'equip terrassenc poc després d'aquell gol, empatant i superant el marcador, per després sentenciar el partit en els últims minuts amb un 1-3.

La pretemporada d'Industrias

L'equip de futbol sala també jugarà un partit amistós aquest dissabteIndustrias García s'enfrontarà contra l'Osasuna en el Pavelló Anaitasuna, a les 19 hores, en el que serà el darrer partit de pretemporada que jugarà abans de la semifinal de la Copa Catalunya, el dia 25, contra el Sala 5 de Martorell en el seu pavelló municipal, a les 18:30 hores.

En el Pavelló Municipal de Martorell, el FC Barcelona també s'enfrontarà per aconseguir el pas a la final de la Copa Catalunya contra el FC Cerdanyola del Vallès, a les 21 h. La final es jugarà el dia 27 d'agost. Tot fa pensar, que Industrias i el Barça tornaran a repetir la disputa de la Copa Catalunya. De fet, el passat 12 d'agostIndustrias va jugar un derbi amistós contra el FC Barcelona, en el que va perdre 5-3 a favor dels blaugranes.

L'amistós contra el Barça es va jugar a porta tancada en la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en el que va començar guanyant Industrias, amb dos gols de Nil Closas en la primera part. El Barça va acabar remuntant amb tres gols a favor en els minuts 32', 33' i 35' amb gols de PitoNel•lo i Matheus, respectivament. El partit es va empatar en el minut 37' amb un córner desviat que va acabar en la porteria barcelonina. Finalment, els gols d'Adolfo i Catela va acabar donant la victòria al Barça 5-3.

Les declaracions de Xavi Closas després del partit: "Hem de treure molt bones conclusions. Hem fet una molt bona primera part. A la segona ens ha costat més treure la pilota, però tot i així no li hem perdut la cara al partit".