Skip to main content

Esports

Industrias remunta i passa de ronda a la Copa del Rei (2-5)

• Xavi López

Industrias es va imposar ahir a la nit 2-5 a O Parrulo Ferrol als setzens de final de la Copa del Rei. Els de Xavi Closas, tot i començar per darrera en el marcador, van aconseguir capgirar el resultat i constaten el bon nivell en el que es troba el conjunt industrial.

Des de l'inici, tots dos equips es van mesurar els primers minuts, amb els locals intentant imposar el seu joc. Tot i això, Industrias va començar a agafar les regnes del partit, forçant els ferrolans a replegar-se i defensar en mitja pista. Al minut 7, però, Domingos va col·locar la pilota a l'escaire després d'un bon xut des de la frontal, posant l'1-0 al marcador.

O Parrulo Ferrol va continuar ampliant el seu avantatge a la segona meitat amb un gol de Novoa, augmentant la pressió sobre Indústries Santa Coloma. Els industrials no van abaixar els braços i van aconseguir retallar distàncies amb una mica de Povill. A partir d'aquí, el partit va canviar completament amb dos ràpids gols de David Peña i Hirata, portant a Industrias a capgirar el marcador i posar-se 2-3 a dalt.

Tot i els intents d'O Parrulo Ferrol per igualar el marcador, la tàctica del porter-jugador no va resultar efectiva. Nil Closas, amb dos ràpids i encertats xuts des de llarga distància, va sentenciar el matx a favor d’Industrias amb un contundent 2-5. Tot i que els locals van tenir l'oportunitat de reduir la diferència amb un doble penal, Àlex Lluch va aturar el llançament d'Aitor, confirmant la victòria i el seu avanç a la següent fase de la Copa del Rei.