Skip to main content

Esports

Industrias torna a la senda de la victòria davant el Noia (3-1)

• Xavi López

Industrias va tornar a convertir el Pavelló Nou en un fortí. Els de Xavi Closas van aconseguir imposar-se 3-1 al Noia Portus Apostoli, rival directe. El club industrial ara mateix és el vuitè classificat i cada cop deixa més enrere les posicions de descens, les quals havien estat massa a prop al principi del campionat.

La primera meitat, afectada per les faltes, va mostrar els industrials controlant la pilota sense profunditat, mentre que el Noia apostava per la especulació i el joc directe. Es va arribar al descans després de vint minuts sense gairebé oportunitats i amb un ritme lent per part d’ambdós conjunts.

En el segon temps, liderats per un Khalid enèrgic, Industrias va sortit més endollat. El jugador marroquí va ser clau, protagonitzant accions crucials, com provocar la falta que Nil Closas va convertir en l’1-0. Dos minuts després, però, el Noia va igualar el marcador. Un refús que va quedar curt de Borja Puerta després d'un xut potent d'Edu Jabá, a la sortida d'un córner, va permetre Matheus Preá fer l'1-1. Tot i el gol visitant, Industrias no va baixar els braços i vac continuar a pel partit. Al minut 29, Khalid trencava l’empat amb un xut ras en el que res va poder fer Sarmiento. A mesura que avançava el joc, les faltes acumulades pel Noia van permetre a Industrias augmentar la distància en el marcador. Unes mans del jugador visitant Pola va portar la pilota als 10 metres, des d’on Álex Verdejo no va fallar. Al minut 35 arribava el 3-1 amb el que es decidiria el partit.

Industrias, després de dues jornades, va tornar a sumar tres punts. Victòria molt important al tractar-se el Noia d’un rival directe ara mateix en la classificació. A més, cap equip que es trobava per sorta d’Industrias abans de començar la jornada va guanyar. Ara els de Xavi Closas sumen 15 punts, a vuit del descens i tan sols a un de les places de play-off de Copa d’Espanya. Tot i la derrota contra el Barça i l’empat a Valdepeñas, Industrias està en un bon moment de forma, deixant enrere el difícil inici de lliga que va tenir.

Demà, partit de Copa del Rei davant l'O Parrulo Ferrol FS

Industrias torna a jugar demà, aquest cop per disputar l'eliminatòria de Copa del Rei. Els industrials s'enfrontaran a partir de les 20:30h a l'O Parrulo Ferrol al pavelló A Malata