Skip to main content

Esports

Empat amb sabor agredolç d'Industrias amb el Valdepeñas

• Xavi López

Industrias va veure ahir com se li escapa una avantatge de dos gols i va acabar empatat davant Viña Albali Valdepeñas (4-4). Els de Xavi Closas van tenir a tocar una victòria clau contra un rival directe però un golàs a falta de quaranta segons per acabar el partit va col·locar les taules en el marcador.

Els primers compassos del matx van ser grisos per als dos equips. Els locals Bynho i Pol Pacheco van buscar el gol, però Borja Puerta no va tenir problemes per aturar les seves internades. A la meitat de la primera meitat, Abbasi i Boyis van desaprofitar dues clares oportunitats per obrir el marcador. Tot i això, en la següent jugada, Alberto, en una bona triangulació amb Eric Martel, va aconseguir el primer gol a boca de canó, establint l'1-0.

Industrias va fer la seva aparició als quinze minuts amb dos bons xuts de Khalid i Cardona, però Álex González va respondre amb reflexos. Aquest va ser el preludi del gol, ja que en la jugada següent, Khalid va anotar l'1-1 després d'una passada filtrada de Nil Closas. Abans del descans, Pol Pacheco va marcar el 2-1 mitjançant una estratègia ben executada. I, quan semblava que Valdepeñas marxaria als vestuaris per davant, Álex Verdejo va llançar una falta que va tocar en un rival, desviant-se la pilota al fons de la porteria per establir el 2-2.

La segona meitat no va poder començar millor pels de Xavi Closas. Un escorat Uri Santos va provar un xut que, amb fortuna, va tocar a la cuixa dreta de Nil Closas, provocant que la pilota es desviés cap a dins de la porteria. Era el 2-3 favorable a Industrias i, sis minuts després, Khalid, en una altra jugada d'estratègia, va augmentar l'avantatge a 2-4.

A sis minuts del final, el conjunt de David Ramos va optar pel joc de cinc amb Eric Martel. Amb el canvi d'estratègia Valdepeñas es va tornar a posar en el partit amb el 3-4, anotat per Pacheco. Els manxecs van continuar apretant i, a quaranta segons del final, Eloy Rojas va marcar un golàs que va anar directe a l'escaire, igualant el marcador 4-4 al final del partit.

Se li va escapar la victòria a Industrias en el darrer minut de partit, recordant la sensació recentment patida al Pavelló Nou divendres passat davant el Barça. Tot i l'empat, els industrials es mantenen allunyats del descens, ja que Navarra, Betis i Alzira, que es troben per sota d'Industrias, van perdre els seus partits.