Skip to main content

Esports

Adolfo acaba amb la ratxa d'Industrias en el darrer sospir (3-4)

• Xavi López

Industrias va perdre el derbi català davant el FC Barcelona tot i anar per davant en el marcador a falta de dos minuts per acabar el partit (3-4). El colomenc Adolfo, qui va marcar els dos finals, va erigir-se com l’heroi blaugrana, donant-li al Barça tres punts crucials per mantenir-se a la cima de la classificació. Per l’altra banda, Industrias va veure finalitzada la seva ratxa de quatre jornades sense perdre.

El partit va començar favorable per al Barça, amb oportunitats clares de Pito i un xut al pal d'Antonio que van estar a prop d'obrir el marcador. Malgrat la intensitat inicial, Industrias va aconseguir prendre la davantera un gol de Povill després d'un error defensiu blaugrana. No obstant això, el Barça va apretar, aconseguint donar-li la volta al marcador abans del descans, amb dos gols de Pito. El primer, després d'un ràpid passi de Tapias, i el segon en una bona jugada personal de Touré.

A la segona part, tot i el domini culer, els de Xavi Closas van tornar a posar-se per davant en el marcador. Primer va arribar l’empat amb el gol de Khalid després de caçar el refús de Dídac Plana. Tres minuts després Povill va fer embogir el Pavelló Nou al situar el 3-2 en el marcador. Amb el temps esgotant-se, el colomenc Adolfo va sorgir com l'heroi culé en anotar un espectacular gol per empatar en l'últim minut i, després, aprofitant un error defensiu local amb el porter-jugador, va marcar el gol decisiu a 2.2 segons del final, segellant la victòria per 3-4 pel Barça.

Dura derrota del conjunt industrial, que va tenir molt a prop la proesa de derrotar als de Jesús Velasco. Ara Industrias és l'onzè classificat amb 11 punts al seu casiller, a tres del descens i a quatre de les posicions de play-off de Copa.