Skip to main content

Esports

Industrias vol seguir fort al Pavelló Nou i derrocar un Barça líder

  • Xavi López

Nit de derbi avui al Pavelló Nou. A les 21h començarà el matx que enfrontarà a Industrias contra el FC Barcelona. L’última vegada que ambdós conjunts es van veure les cares en competició va ser en la final de Copa Catalunya, que va acabar sent per a Industrias.

Els de Xavi Closas estan en el millor moment de la temporada.  Tres victòries i un empat en els quatre darrers partits, uns números que han permés als industrials allunyar-se del descens. Resultats molt positius tenint també en comtpe que s’han donat contra rivals que estan per sobre d’Industrias: Inter (2-1), Jimbee (2-2), Córdoba (6-2) i Xota (1-3).

A l’altre meitat del pavelló estarà el FC Barcelona de Jesús Velasco. Líders de la competició en solitari, els blaugranes venen a Santa Coloma amb sis victòries consecutives a les seves espatlles, acumulant-ne un total de vuit en deu jornades. Els dos partits que el Barça no va guanyar es van resoldre amb empat contra el Xota (3-3) i amb derrota davant Mallorca Palma Futsal (5-4).  Pel que fa a Adolfo Fernández, segueix a un alt nivell. L’ala colomenc porta cinc gols i és una peça fonamental pel quadre blaugrana.  

Durant la roda de premsa, diferents mitjans de comunicació han intervingut per preguntar sobre el derbi als jugadors d'ambdós equips, Nil Closas i Adolfo Fernández, els quals han format part dels dos bàndols. Adolfo explica que "els derbis sempre són bonics i interessants de jugar, tot i que torno a casa amb l'escut del Barça. Nil s'ha mostrat content amb la bona ratxa d'Industrias i les sensacions del vestuari: "Hem d'aprofitar el bon rendiment de l'equip. Al final és un altre partit en què hem d'aconseguir els tres punts contra un rival interessant".

Nil Closas i Adolfo Fernández

Industrias va guanyar el darrer assalt

L’últim cop que Industrias i Barça van enfrontar-se en partit oficial va ser a la final de la Copa Catalunya, imposant-se els industrials 3-2 en un derbi marcat per la polèmica.

Fotos: FC Barcelona (portada) / J.M Roca