Skip to main content

Esports

Victòria de prestigi d'Industrias davant el Xota (1-3)

  • Xavi López

Industrias va posar fi a la ratxa invicta d'Osasuna Magna en un gran partit dels de Xavi Closas a Anaitasuna. Els industrials van mostrar la seva millor versió i acumulen quatre jornades consecutives sense perdre, revertint la dinàmica amb la que s’havia començat el campionat.

El partit no va arrencar de la millor manera per Industrias. Després del servei d’un còrner, Geraghty va superar la porteria de Borja Puerta amb un potent xut. El gol de l’empat també va arribar des de la cantonada. Una combinació entre Uri Santos i Tolrà que va acabar amb el gol de Khalid, igualant així el marcador. Finalment, els de Xavi Closas van aconseguir la victòria amb gols de Corso i Cardona, enduent-se la victòria per 1-3 en un gran enfrontament contra un dels equips revelació de la lliga.

Amb la darrera victòria Industrias ha sumat 10 punts dels últims 12, unes xifres que han allunyat a l’equip de les posicions de descens. Ara l’objectiu està en lluitar per ocupar una plaça pels play-off de la Copa d’Espanya. Només tres punts separen Industrias d’Inter FS, que és qui marca el límit per entrar a la competició.

Aquest divendres, derbi al Pavelló Nou contra el FC Barcelona. Els blaugranes no perden des del setembre i són líders amb 22 punts.