Skip to main content

Esports

Industrias vol sumar davant un Xota en estat de gràcia

  • Xavi López

Aquesta tarda Industrias visita l'equip revelació de la temporada, Osasuna Magna, al pavelló Anaitasuna. El partit, que es retransmetrà a les 19:30 a FEFtv, promet ser un xoc d'equips de primer nivell, ja que els industrials s'enfronten a un dels conjunts que estan més en forma de la categoria.

Els dirigits per Xavi Closas estan en un bon moment després de sumar set dels últims nou punts possibles. No obstant això, no han tingut un historial d'èxit a Anaitasuna, ja que només han aconseguit dues victòries en aquest recinte des de 2008. David Peña, un dels màxims golejadors d'Industrias, ha assenyalat en declaracions als mitjans del club, que l'equip es troba en una bona dinàmica i està llest per enfrontar-se al repte. A més, ha expressat el seu desig de ser el primer equip a derrotar l'inesperat Osasuna Magna, seguint l'exemple de la temporada passada quan van trencar la ratxa invicta de Palma Futsal en el seu camp.

Osasuna Magna és una de les sorpreses de la Primera Divisió, ocupant actualment la segona posició a la classificació, a només un punt del líder, el FC Barcelona. L'equip navarrès, dirigit per Miguel Hernández, és l'únic que no ha conegut la derrota després de vuit jornades de lliga i ha guanyat els seus últims quatre partits.