Skip to main content

Esports

Industrias goleja al Córdoba i s'enforteix al Pavelló Nou (6-2)

• Xavi López

Industrias suma la segona victòria en lliga després de golejar 6-2 a Córdoba Patrimonio de la Humanidad. El conjunt de Xavi Closas puja fins la desena plaça amb vuit punts al seu casiller, a tres punts tant del descens com de les posicions de play-off per la Copa d'Espanya.

El partit al Pavelló Nou va començar amb igualtat, però els locals van aconseguir anotar dos gols en un minut, amb David Peña i Uri Santos com a autors. El Córdoba es va veure afectat per aquestes desconnexions i a més va patir la lesió d'Arnaldo Báez abans del descans.

A la segona meitat, Guilherme va anotar per al Córdoba, però Zequi va ser expulsat, i Industrias va anotar novament. La situació visitant va empitjorar amb l’expulsió de Víctor i un penal convertit per Verdejo. Tot i els seguits intents dels cordovesos, finalment Khalid i Uri Santos van sentenciar el partit.

Foto portada: Industriasmedia