Skip to main content

Esports

Aquesta nit Industrias anirà a per la segona victòria a casa

  • Xavi López

Industrias buscarà mantenir la seva ratxa positiva després de guanyar i empatar contra Movistar Inter i Jimbee Cartagena, respectivament. El conjunt de Xavi Closas s'enfrontarà avui a les 21h a Córdoba Patrimonio de la Humanidad, un rival que ha millorat el seu joc i resultats en les darreres jornades. El partit es podrà seguir en obert a Esport3.

Xavi Closas té tota la plantilla a la seva disposició i busca mantenir la línia ascendent des del primer triomf en la Lliga (2-1) fins al recent empat a Cartagena (2-2). Industrias vol repetir l'enfocament que els ha permès reaccionar i necessita consolidar aquesta millora. 

EL conjunt industrial vol avançar amb fermesa i per fer-ho, hauran de superar un Córdoba Patrimonio que ha començat la temporada amb força. Albert Cardona, en declaracions a les xarxes d'Industrias, considera que "han treballat bé des del començament de la Lliga, amb 11 punts de 21 possibles. Són un equip molt vertical amb habilitats en el joc individual i en el joc de pivot. Hem de minimitzar els nostres errors a la zona de creació i intentar anotar des de la defensa. Si ho aconseguim, podrem guanyar el partit".