Skip to main content

Esports

A Industrias se li escapa la victòria en el darrer sospir (2-2)

• Xavi López

Industrias va deixar escapar la victòria a l’últim segon contra Jimbee Cartagena (2-2). En la darrera jugada del partit els cartaginesos van aconseguir el gol de l’empat, deixant sense els treus punts a Industrias.

El partit va començar amb un ritme intens, amb els dos equips movent la pilota a gran velocitat i orquestrant diverses jugades amenaçadores. Jimbee va prendre la davantera al cinquè minut mitjançant un gol de Pablo Ramírez. Arran del gol local, Industrias va per l'empatalar el marcador, amb algunes oportunitats clares, com un xut de Khalid que no va entrar per poc.

Jimbee va intentar augmentar el seu avantatge, amb un xut llunyà de Motta que va fregar el travesser. Al minut 28, els industrials van aconseguir empatar el partit gràcies a un gol de David Peña. Dos minuts després i de nou com a David Peña de protagonista, Industrias va marcar el segon i va donar-li la volta al marcador. L’ala va superar al porter Chemi gràcies a un xut des de la distància.

Veient-se per darrera, Jimbee va apostar per jugar amb porter-jugador. Les ofensives locals es van veure aturades per Borja Puerta, qui va salvar Industrias en més d’una ocasió. Finalment, però, a falta d'un segon i mig, Darío Gil va aconseguir l'empat per als cartaginesos gràcies a una gran passada de Bebe, tancant així el partit amb un empat a dos.

Punt agredolç pels de Xavi Closas, a qui se’ls escapa una oportunitat d’or per separar-se del descens. Ara Industrias es 14è classificat, amb un punt més que Jaén i tres que Alzira. Té per sobre a Ribera Navarra, amb també cinc punts, i a Betis, Noia i Valdepeñas amb set punts. Divendres que ve Industrias rebrà al Córdoba Patrimonio de la Humanidad, vuitè classificat amb 11 punts al casiller.