Skip to main content

Esports

Industrias guanya a Inter FS però continua en descens (2-1)

  • Xavi López

Industrias va aconseguir una victòria crucial a la Lliga en vèncer a Inter Movistar per 2-1. El partit va començar amb els madrilenys dominant, però sense amenaçar la porteria de Borja Puerta. Els de Xavi Closas van mostrar una defensa sòlida que va negar oportunitats clares al conjunt visitant. Després de diverses ocasions va acabar arribant el gol d’Inter gràcies a un xut llunyà de Rubi Lemos que va sorprendre a Borja al minut 10 de partit. Am el 0-1 marxaven els jugadors a vestuaris.

A la represa, Industrias continuava neutralitzant les envestides d’Inter,  que es van trobar un Borja Puerta molt encertat. Quasi a l’equador de la segona meitat, Uri Santos va igualar el marcador després de rematada una molt bona passada de Marc Tolrà a l’interior de l’àrea. Als cinc minuts es va consumar la remuntada. Una recuperació de Nil Closas va permetre una contra que va acabar en gol de David Peña després d’assistència de Khalid. El 2-1 va generar certa confusió en les files d’Inter, que van intentar reaccionar sense èxit. Industrias va minimitzar els esforços ofensius del rival, i finalment els tres punts es van quedar al Pavelló Nou.

Amb aquesta victòria el conjunt Industrial encara es troba en posicions de descens, però està empatat amb quatre punts amb tres equips més: Ribera Navarra, Noia Portus Apostoli i Jaén.

Diumenge, desplaçament a Cartagena

Industrias viatjarà fins a la regió Múrcia per enfrontar-se al Jimbee Cartagena. El partit es jugarà diumenge a les 17h al pavelló Palacio de los Deportes de Cartagena. Serà un duel complicat pels de Xavi Closas. El Cartagena és sisè classificat amb tres victòries, dos empats i només una derrota. A més, el club murcià va ser capaç de guanyar al Mallorca Palma, vigent campió d’Europa,  en la tercera jornada de campionat.

O Parrulo Ferrol és el rival d'Industrias a la Copa del Rei

Industrias es veurà les cares amb O Parrulo Ferrol a la quarta ronda de la Copa del Rei, en un partit únic que tindrà lloc el 21 o 22 de novembre en el pavelló A Malata. O Parrulo Ferrol és un equip de Segona Divisió que ocupa actualment la novena posició a la classificació. Al 2021 el conjunt gallec va baixar de categoria, mentre que la  temporada passa va quedar-se a propr de tornar a Primera Divisió.

 

Foto: Industriasmedia