Skip to main content

Esports

Industrias cau golejat contra el Betis (5-2) i demà rep a Inter FS

• Xavi López

Industrias va perdre aquest cap de setmana davant el Betis (5-2). El conjunt industrial acumula un empat i quatre derrotes en el que portem de campionat. Un inici que deixa a l'equip en la penúltima posició, en zona de descens.

El joc va començar amb un ritme frenètic. En tan sols tres minuts, el marcador ja assenyalava un 2-1. Industrias va posar-se per davant amb un gol de David Peña i, segons després, Lemine va aconseguir l'empat pels verd-i-blancs. Els de Bruno García no van donar marge per a la reacció industrial i, en un altre minut, van assolir la remuntada amb un gol de Roger. El partit va continuar intensament en les dues meitats, i al minut 19, Rafa López va incrementar l'avantatge amb el 3-1.

A la segona part, Industrias va intentar reenganxar-se al partit, generant diverses oportunitats, però en totes elles va aparèixer l'excel·lent actuació de Molina. Quan els de Xavi Closas es trobaven en millor moment van rebre el 4-1 per part de Piqueras, el qual semblava sentenciar el duel. Tan sols dos minuts més tard, però, Povill va retallar la diferència i va tornar a obrir opcions per a Industrias amb 6 minuts restants.

Amb un joc ofensiu amb cinc jugadors, els industrials van intentar capgirar el resultat, però una sòlida feina defensiva no només va mantenir la distància en el marcador, sinó que va permetre augmentar-la en els últims instants amb el definitiu 5-2 de Piqueras.

Tercera derrota consecutiva d'un Industrias que tan sols ha sumat un punt en les cinc jornades que s'han disputat. L'equip es troba en posicions de decens, només per sobre de l'Alzira que també té un punt però un pitjor gol average.

Demà, Inter visita el Pavelló Nou

El campionat de lliga continua entre setmana. Demà a les 21h, Industrias rebrà al Pavelló Nou a Inter FS. Els madrilenys visiten Santa Coloma ocupant la 8a posició, dins dels play-off per la Copa d'Espanya. Els homes de "Pato" acumulen vuit punts al casiller després de dues victòries, contra l'Alzira (7-6) i Mallorca Palma (3-4), dos empats, amb Jaén (2-2) i Ribera Navarra (2-2) i una derrota davant ElPozo Murcia (2-1).

Industrias necessita la victòria per agafar aire i deixar el més aviat possible el descens. Ribera Navarra té un partit complicat contra Jimbee Cartagena, suposant una bona oportunitat pels de Xavi Closas de sumar els tres punts i avançar els navarresos en la classificació.