Skip to main content

Esports

Industrias rep el Manzanares amb la intenció de guanyar

  • Xavi López

Industrias, després de tres jornades, encara no ha sigut capaç d'aconseguir la primera victòria. Els de Xavi Closas, però, intentaran trencar aquesta dinàmica avui a les 19:30h al Pavelló Nou davant Quesos Hidalgo Manzanares FS. 

L'inici lliguer d'Industrias no està sent l'esperat. La victòria a la final de Copa Catalunya contra el Barça feia pensar que l'equip obtindria millors resultats dels que s'han aconseguit fins ara. Dues derrotes i un empat situen al club amb només un punt i molt a prop de les posicions de descens. Tot i que la competició no ha fet més que començar, deixar de sumar punts al principi pot acabar costant car en el tram final. La darrera temporada, malgrat que al final Industrias fins i tot podria haver lluitat per entrar al play-off pel títol de lliga, la permanència es va convertir en l'objectiu prioritari. Passaven les jornades i els de Xavi Closas no eren capaços d'ampliar distàncies amb les últimes posicions i es va acabar patint més del necessari. Per aquest motiu és vital sumar de tres des d'un principi i deixar enrere quant abans millor el descens.

Pel que fa a Quesos Hidalgo Manzanares, serà un rival que li posarà les coses difícils a Industrias. Amb dues victòries i una derrota, els manxecs visiten Santa Coloma col·locats en la sisena posició de la taula. Els de Juanlu Alonso venen de vèncer per la mínima al Riberta Navarra (2-1), equip amb el que Industrias va empatar 5-5. La seva altra victòria també va ser per la mínima, superant per 2-1 al Jaén, un dels sempre candidats a estar a dalt en la classificació. La derrota els hi va arribar en la segona jornada en la seva visita a Mallorca Palma Futsal, on van sortir golejats, com li va passar Industras, en un contundent 5-2.  

Industrias haurà de fer-se fort a casa per no despenjar-se, però el Manzanares tampoc vol sortir de les posicions de play-off per la Copa d'Espanya. Serà un duel competit on cap dels dos conjunts sortirà a fer presoners.

Foto: Industriasmedia