Skip to main content

Esports

Palma Futsal, vigent campió d'Europa, rival d'Industrias a la Copa

  • Xavi López

Industrias s'enfrontarà el Mallorca Palma Futsal en els vuitens de final de la Copa del Rei en una eliminatòria a partit únic que tindrà lloc a mitjans de gener, entre el 16 o 17 de gener.

El Pavelló Nou serà l'escenari de la Copa del Rei. en el que el vigent campió d'Europa no li posarà les coses gens fàcils al conjunt de Xavi Closas. El capità, Sebas Corso, va expressar des dels mitjans del club la seva opinió sobre aquesta eliminatòria: "Ens enfrontem a un equip excepcional, un club que busca guanyar títols cada temporada i és un dels favorits destacats de la competició. El que volíem era jugar a casa per poder comptar amb el suport fervent de la nostra afició, la qual és de gran importància, i evitar desplaçaments innecessaris. Estem segurs que, amb la nostra unitat, aconseguirem estar entre els vuit millors de la Copa del Rei."

Un cop conegut el rival de Copa, toca centrar-se en la Lliga

Industrias juga demà a les 20h al pavelló de l'Alzira, últim classificat. Els valencians tan sols han sumat tres punts, aconseguits en tres empats. És l'únic equip de la lliga que encara no ha guanyat. Industrias, que es troba en el millor moment de la temporada, hauria de tornar a casa amb els tres punts sota la màniga.  ç

Foto: Industriasmedia