Skip to main content

Esports

Industrias cau contra Palma Futsal en el debut lliguer (3-6)

• Xavi López

Industrias va perdre el primer partit de lliga després de caure al Pavelló Nou contra el Mallorca Palma Futsal (3-6). Els de Xavi Closas van disposar d'ocasions suficients com perquè el resultat del matx fos diferent, però la falta d'encert i la gran actuació del porter rival van decantar la balança en favor dels visitants.

El partit va complicar-se aviat per a Industrias. En el segon minut del partit, Fabinho va connectar un cop de cap després d'una passada de Rivillos i va obrir el marcador a favor de Palma Futsal. Cinc minuts més tard va ser Rómul qui va rematar de cap la pilota per marcar el segon gol i encarrilar encara més el partit per als visitants. Va ser a partir de llavors que Industrias va començar a pressionar més els jugadors d'Antonio Vadillo. Al minut 16, David Peña va aconseguir marcar el primer gol industrial després d'un córner, reduint el desavantatge al marcador abans del descans.

El segon temps va ser més equilibrat. Tots dos equips van tenir oportunitats clares, però la falta de sort i les bones intervencions dels porters van impedir que el marcador es mogués des del descans. Quan faltaven deu minuts, Tayebi va anotar el tercer gol, novament a partir d'una jugada a pilota parada. Poc després, Tayebi va tornar a ser protagonista després d'aturar amb la mà un xut de Cardona dins l'àrea. Tot i això, el porter Carlos Barrón va endevinar el llançament de Verdejo, evitant així el gol local.

Veient-se encara per darrere al marcador, Industrias va apostar pel joc de cinc, però va topar amb un Carlos Barrón en estat de gràcia. Industrias, després d'insistir, va aconseguir marcar el seu segon gol, però Cléber va respondre ràpidament per a Mallorca Palma en anotar el cinquè gol. Pocs segons després, els de Xavi Closas van marcar el tercer gol a través de David Peña, però novament els mallorquins van respondre. Fabinho va aprofitar una bona passada de Tayebi per anotar el sisè i últim gol, també de cap, col·locant el 3-6 final en el marcador.

Disputada la primera jornada, Industrias es troba en la 14a posició de la taula, fora de les posicions de descens per la diferència de gols. No serà fins diumenge que els de Xavi Closas tornin a jugar la competició domèstica per enfrontar-se al Ribera Navarra, que també va perdre el seu partit i que està per sota d'Industrias en la classificació.