Skip to main content

Esports

Industrias viatja a Peñíscola en busca de la primera victòria

  • Xavi López

Després d'un cap de setmana sense jugar per l'aturada internacional, Industrias torna a competir per disputar la tercera jornada de lliga. Els homes de Xavi Closas viatgen a terres valencianes per enfrontar-se al Peñíscola demà a les 16h. 

Industrias arriba al partit amb només un punt al casiller. La derrota a casa davant el Mallorca Palma (3-6), el vigent campió d'Europa, i l'empat amb Ribera Navarra a domicili (5-5) deixen al club industrial en tretzena posició. Tot i que només s'han disputat dues jornades, Industrias necessita començar a sumar de tres en tres per esvair dubtes i allunyar-se el més aviat possible de la zona baixa de la taula. 

Pel que fa el Peñíscola, una victòria amb golejada inclosa contra el Ribera Navarra (8-2) i una derrota al Palau Blaugrana davant el Barça (3-1) deixen al club valencià en sisena posició, dins del play-off per la Copa d'Espanya. És cert que amb dos partits és complicat treure conclusions, però el Peñíscola ja sap que és guanyar. També cal recordar que Industrias i Peñíscola s'han vist les cares recentment. Ambdós clubs van disputar un amistós a principis d'agost que va acabar 4-4. Més que per competir, el partit va servir per començar a donar minuts a tots els jugadors, sobretot els nouvinguts Lluch, Tolrà i Hinata.

Fotos: Industriasmedia