Skip to main content

Esports

Tres colomencs nominats a la 10a Gala de les Estrelles

  • Xavier López

Els colomencs Adolfo Fernández, David Álvarez i Javi Rodríguez estan nominats en la 10a edició de la Gala de les Estrelles del futbol i el futbol sala català. El dilluns 28 de novembre se celebrarà aquest esdeveniment a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Es podrà seguir en directe pel canal Esport3 a partir de les 20h. Els membres del Jurat es reuniran properament per decidir els premiats de les diverses categories. 

Adolfo Fernández (F.C. Barcelona) i David Alvárez (Industrias Santa Coloma) estan nominats en la categoria de millor jugador de futbol sala. Javi Rodríguez, entrenador d’Industrias la temporada passada, ho està en la categoria de millor entrenador.

El jugador blaugrana Adolfo va fer un gran paper la darrera temporada, en la que va aconseguir quatre títols: Lliga, Copa d’Espanya, la Supercopa d’Espanya i la Champions League Futsal. Només se li va resistir una competició: la Copa del Rei. 

Pel que fa a David Álvarez i Javi Rodríguez, van compartir la temporada d’un Industrias que va arribar a les semifinals de la Copa del Rei. La temporada passada el club colomenc va eliminar a FS Móstoles, Xota FS i Córdoba Patrimonio de la Humanidad. Finalment el somni d'arribar a la final es va veure truncat després de perdre contra BeSoccer CD UMA Antequera.

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm, a Barcelona, serà novament l’escenari d’aquest esdeveniment, lloc on també es durà a terme el dinar del Jurat. Els periodistes que formen part d’aquest Jurat seran els encarregats de triar els guanyadors/es d’aquesta desena edició. La trobada del Jurat, format pels caps d’esports de les ràdio, les televisions, i els directors dels diaris esportius de Catalunya, serà el dilluns 21 de novembre.