Skip to main content

Esports

Industrias empata contra el Manzanares i surt del play-off (4-4)

• Sara Simonet

Industrias Santa Coloma va empatar 4-4 un partit que va poder guanyar a la primera part i que va estar a punt de perdre al segon temps. Els colomencs van ser superiors al Manzanares FS durant els 20 minuts inicials però no van acabar de tancar un matx que se'ls va complicar després del pas per vestidors.

En una sortida fulgurant, el conjunt manxec va obrir el marcador per mitjà de Rafa López quan només s'havia disputat un minut i mig de partit. Khalid aconseguia l'1-1 amb un xut creuat en el minut 5 i, tres minuts després, protagonitzava una gran acció que David Peña va culminar en el segon gol dels colomencs. Matamoros, en transformar un penal, va tornar a equilibrar el partit en el minut 11.

L'empenta i la velocitat de l'Industrias li va permetre anar-se'n al descans amb dos gols d'avantatge (4-2), després de les dianes d'Uri Santos i d'Humberto, en pròpia porteria.

La segona meitat va començar igual que la primera. Amb un altre gol matiner, el Manzanares va retallar distàncies per mitjà de Raúl Campos. En aquest període, Industrias no va estar efectiu en atac, el que va donar aire al conjunt visitant per aconseguir igualar el marcador amb el gol de Daniel Gabriel.

Amb aquest empat Industrias queda fora de les posicions de play-off en la novena posició amb 10 punts, empatat amb el Jaén.