Skip to main content

Esports

Industrias cau 5-3 contra Inter, però ja pensa en la Copa

• Xavier López

Industrias Santa Coloma va patir dissabte la quarta derrota a la Lliga després de perdre 5-3 al pavelló d'Inter Movistar.

El partit va començar malament pels colomencs, quan al minut 3 Raya avançava en el marcador l'equip madrileny. Vuit minuts després, però, Nil Closas aconseguia fer el gol de l'empat.

A la segona part, Inter va sortir amb molta embranzida i en cinc minuts va marcar tres gols. Al minut 22 Borja tornava  a posar en avantatge l'Inter. Poc després, al minut 26, Carlao feia el tercer. I un minut després, al 27, Drahovský, exjugador d’Industrias, va fet el quart.  Industrias, però, no va rendir-se i Nil Closas, al minut 32, i Albert Cardona, al minut 33, establien el 4-3 que donaven esperança als de Santa Coloma. Finalment, tot i tenir oportunitats per empatar, Eric Martel, al minut 35, va posar el 5-3 definitiu a l'electrònic.

Amb aquest resultat, el conjunt de Xavier Closas és ara mateix onzè a la classificació amb un balanç de 3 victòries, 1 empat i 4 derrotes.

Copa del Rei

Industrias jugarà demà a les 20h contra CD Rivas Futsal al Pabellón Parque del Sureste en el partit corresponent a la 4a ronda de la Copa del Rei.