Skip to main content

Esports

Industrias i Javi arriben a un acord per la rescissió del contracte

  • Josep M. Roca

Ahir a la nit, els advocats d'Industrias Santa Coloma i el representant de Javi Rodríguez van arribar a un acord per desencallar la situació del tècnic colomenc.

Desprès del darrer partit de lliga -i la tercera oportunitat perduda d'estar als play off-, Javi va anunciar que marxava del club, que els seus dies a l'entitat havien acabat, tot i quedar-li per complir un any de contracte.

L'entrenador confiava en arribar a un acord sense problemes amb el president Vicenç Garcia; però no va estar així. Era vox populi que El Pozo de Murcia tenia tancada la contractació del colomenc, fins i tot el seu antecessor en la mateixa roda de premsa (ambdós equips van coincidir en la darrera jornada de Lliga) va reconèixer la situació, tot i no esmentar el nom de Javi en cap moment.

Han estat dos meses de negociacions on les posicions eren trobades: Javi volia marxar lliure -o quasi- i el club volia percebre íntegra la clàusula de rescissió. Però han arribat els entrenaments, tan Industrias com ElPozo van començar aquest dilluns, i calia prendre una decisió que el club espera explicar en breu a través d'un comunicat, però on segur que no s'explicaran les xifres de l'acord ni les condicions.

El club colomenc no hauria sortir massa content d'aquest acord, forçat per les circumstàncies i l'inici de la pretemporada.