Skip to main content

Esports

Javi se’n va content perquè Industrias acaba pactant

  • Josep M. Roca

 “Estic content, ha passat el que havia de passar des de fas cinc mesos  i que no entenc per què s’ha allargat tant”, explicava a El mirall.net Javi Rodríguez.  El colomenc, era ja l’ex entrenador d’Industrias i sortia de l’entrenament amb la plantilla d’ElPozo. L’equip murcià el va presentar com a nou entrenador, quan ja se sabia que ho seria.

Industrias va despatxar el comiat del tècnic amb un comunicat mínim, breu i sense foto del protagonista. Tampoc va voler explicar com van anar les negociacions entre els seus advocats i el representant del tècnic que van acabar dilluns amb un acord de mínims en què el guanyador ha estat Javi Rodríguez.

“No estic content”, va ser l’única declaració que va fer Vicenç Garcia, el president de l’entitat. El club que ha estat menyspreat un altre cop per l’entitat murciana que ha parlat amb l’entrenador quan encara tenia contracte en vigor, que finalitzava al 2023. Una cosa que ningú dubte ja. La prova evident és que ElPozo s’ha esperat a començar la pretemporada –les proves mèdiques van començar abans d’arribar-se a l’acord- per fer oficial la contractació.

Industrias sabia perfectament que Javi no seguiria i per això fa setmanes havia fixat Xavi Closas per a substituir-lo, tot i que ahir en un comunicat donava la notícia  com si fos una primícia informativa.

El culebrot esportiu d’aquest estiu s’ha acabat al darrer moment, com tothom sabia que passaria; però possiblement el desenllaç no ha estat massa positiu per l’entitat industrial.