Skip to main content

Esports

Industrias: nous fitxatges i renovacions al futbol base

  • Xavier López

Industrias Santa Coloma ha anunciat dos fitxatges de cara a la propera campanya. El primer ha sigut Nil Closas, de 23 anys, qui juga d’ala i ha signat per 3 temporades. El barceloní, que es va formar a les categories de base del FC Barcelona, ve del Noia Portus Apostoli d’A Corunya. Al club gallec va jugar 30 partits de lliga i va marcar 10 gols.  

El següent fitxatge ha sigut el de Bernat Povill, qui ve cedit un any del Barça, amb opció a un any més.  L'ala pivot de 20 anys ha anat passant, des d’aleví, per totes les categories del club blaugrana.

Regeneració del futbol base

Industrias també està portant a terme renovacions al futbol base. Els coordinadors Dani Martínez i Fran Burgueño s’acomiaden del club colomenc. Eric Sales, coordinador de l’escola, Jose Luís Muñoz, membre del cos tècnic del primer equip, i Clàudia Río, jugadora del primer equip femení, són els que s’encarregaran a partir d’ara de coordinador el futbol base d’Industrias.

A més, s'han confirmat les renovacions de 9 jugadors del filial: Abdellah Mottaki, Joan Vázquez, Marco Rodríguez, Álex Lacambra, Jose Novo, Víctor Ramos, Marc Argibay, Adri Sánchez i Iván Bonillo, qui puja del juvenil. També s’ha decidit des del club colomenc desvincular a 5 jugadors del filial: Ricardo Cuenca, Eric Panés, Pau Escofet, Lluís Sanguino i Alejandro Blasco i a 4 del juvenil: Marcel Bravo, Adri Martínez, Sergi Viedma i Raul Pimienta.