Skip to main content

Esports

La lliga: el quart títol de l’any per Adolfo Fernández

  • Josep M. Roca

Adolfo Fernández, el jugador de futbol sala del FC Barcelona, ha completat una de les seves temporades més brillants. El colomenc va guanyar dissabte passat la Liga Nacional de Fútbol Sala (LNFS) en vèncer al Palma Futsal per 2-4; el mateix resultat que hi a haver-hi en el primer partit en aquest play off final a tres encontres.

Amb la lliga, Adolfo s’ha endut també la Copa d’Espanya, la Supercopa d’Espanya i la Champions League Futsal. Només s’ha resistit una competició: la Copa del Rei, en la que van caure per penals al camp del descendit Betis.

En afegit, el colomenc suma aquest curs la medalla de bronze en el Campionat d’Europa celebrat a Holanda. El palmarès d’Adolfo, que a més fou el cinquè golejador de la LNFS amb 19 gols, demostra que el jugador es troba en els millor moment de la seva carrera.

Adolfo és un dels destacats d'un equip de superfigures, on destaquen Ferrao, pichichi de la LNFS aquesta temporada, el capità Sergio Lozano i el porter internacional Dídac Plana, que va defensa la porteria de Industrias durant tres anys. El colomenc és fix en la selecció espanyola.