Skip to main content

Esports

Reunió d'estrelles en el Futsal Legends & Promises el 9 de juliol

  • Xavi López

El proper diumenge 9 de juliol, Santa Coloma es convertirà en l'epicentre del futsal amb la celebració de la segona edició del Futsal Legends & Promises al Pavelló Nou. Aquest emocionant esdeveniment esportiu, organitzat per l'entitat AE Whynot, reunirà destacats jugadors, tant actius com exjugadors de la Premier League, en una jornada molt especial que començarà a les 17h.  

La llista de jugadors confirmats és extensa i promet una trobada plena de talent i habilitat. Entre ells hi ha noms com Marcelo Dos Reis, Valtinho, Jordi Torras, Rafael Durán 'Fali', Oscar Redondo, Jordi Gay, Diego Blanco, Héctor Albadalejo, Rubén González, Fran Serrano, Jordi Sánchez, Rafa Muñoz, Jordi Campoy i Albert Segura . Aquests futbolistes, que una vegada van fer història a les pistes, tornaran a l'acció per delectar els fanàtics amb la seva màgia i destresa.

A la banqueta, exercint les funcions d'entrenador, hi haurà Xavi Passarrius, Sito Rivera, Julià Naranjo i Marcos Angulo, que aportaran la seva experiència i estratègia per dirigir els jugadors. A més, també s'espera la participació d'altres jugadors en acció, com Álex Verdejo i Esteban Cejudo, que s'uniran a l'espectacle esportiu.

Pel que fa a l'arbitratge, l'equip estarà conformat pels excompanys Marcelino Blázquez, Rogelio Pacheco, Bernardo Simón i Sandra Martínez, que asseguraran el correcte desenvolupament del matx.

L'esdeveniment començarà amb un partit entre jugadors de la Divisió Nacional d'Honor Juvenil, que representaran reconeguts clubs com el Barça, Industrias Santa Coloma, Corts UBAE, la Sala 5 Martorell, el Futsal Mataró, CFS Montcada i l'Hospitalet Bellsport, entre altres equips de categoria.

L´entrada per aquesta jornada de futsal és gratuïta, però cal reservar un seient. Ho podeu fer a través del següent enllaç.