Skip to main content

Esports

Amb els gols torna la calma a la FE Grama a L'Escala (2-3)

  • Josep M. Roca

Encara no s’havien complert els 4 minuts de joc quan la FE Grama ja guanyava 0-2 al camp Nou Miramar de L’Escala. Un inici de partit que res tenia a veure amb la garreperia golejadora dels colomencs en les vuit jornades anteriors. Roger García i Roger Peris posaven en avantatge als homes de Jose Solivelles.

Quedava molt temps per jugar, però la Grama podria afrontar el partit amb una tranquil·litat inesperada. Una impressionant manera de començar un partit. L’equip treballava per ampliar l’avantatge i va tenir opcions per fer-ho. 

No arribava el tercer gol i els locals van ser encertats en una jugada de valentia del seu golejador Xumetra. Les coses semblaven torçar-se, especialment quan l’àrbitre va xiular penal en una jugada confosa dins l’àrea abans del descans. La gran aturada de Sergio Ferndández, un atura penals consumat, va revitalitzar l’equip.

El duel entre els dos equips donava oportunitats als dos conjunts, però els locals, capaços d’empatar el partit i ja amb el 2-2 en el marcador, van tenir fins i tot l’oportunitat d’avançar el seu equip.

Però una jugada a dos minuts del final del temps reglamentat, una internada per la banda amb passi entre línies a Alliou Traoré que l’ex del Tona, sortejant dos rivals que el seguien i superant el porter en l’1 contra 1, va saber convertir en el seu primer gol amb la Grama  que, a més,  suposaria la victòria colomenca en un desplaçament molt complicat.

La FE Grama ha guanyat més punts a fora de casa (6 punts, producte de dues victòries) que a casa (5 punts, una victòria i dos empats). Diumenge, contra el Vilafranca, l’equip de Solivelles tindrà una gran oportunitat per allunyar els fantasmes i retrobar-se en la lluita per les posicions de promoció.

En el capítol d’incidències cal explicar que el partit va començar tres quarts d’hora més tard per la lesió en l’escalfament d’un dels jutges de línia del partit. 

Fotos: X Fundació Esportiva Grama.