Skip to main content

Esports

La Grama es complica en perdre al camp del Tona (2-0)

  • Josep M. Roca

Las lesions, les baixes inesperades en la plantilla i la nul·la capacitat de la FE Grama per fer gols estan condicionant el començament de la competició pels homes de Jose Solivelles, que diumenge jugaran a casa contra el Girona B per evitar caure en descens.

El Tona en va tenir prou amb encertar dues de les ocasions que va crear, mentre que els  colomencs van fallar una i altra vegada davant el porter local. I això que van gaudir de bones ocasions, i fins i tot una pilota al pal a tocar del descans que podia haver empatat el partit i capgirar la situació.

La lesió del capità Juan Carlos va ser decisiva perquè la defensa se’n va ressentir, especialment, ja que en la primera pilota penjada a l’àrea local, Dan Coll va perllongar la pilota al segon pal sense cap oposició.

Però la manca de gol va fer que les clares oportunitats que aquest cop si es van generar davant del porter visitant es quedessin en això: ocasions molt perilloses, però els remats de Trilla, Biel, Palomeque i altres van anar fora o molt fluixos a les mans del porter local David Aroca.

El Tona va fer el segon en una contra després d’errada en un centre a porteria que va agafar la defensa descol·locada i fora de goll. Els osonencs ja havien tingut l’opció de sumar el segon minuts abans, però el penal llançat per Nil Salarich va aturar-lo en una gran intervenció  Sergio Fernández. La Grama va tenir aquí les millors ocasions, però el segon gol va obligar als colomencs a obrir-se molt i el Tona ho va aprofitar per crear a la contra més ocasions que entre la ineficàcia dels davanters i les bones intervencions de Sergio no van pujar al marcador.

Diumenge vinent, 11.45 al Nou Municipal , partit clau per a una Grama que podria caure en descens a la vuitena jornada si  no suma la victòria davant un Girona B molt damnificat pel primer equip i que ha sumat un punt menys que la Grama. 

A la recerca de davanters amb urgència                                

La directiva colomenca està buscant desesperadament un golejador per suplir la baixa de Killian Villaverde qui, inesperadament, va causar baixa la setmana passada i, també, per les lesions de Elhadji Balde, que desprès de perdre’s l’inici de la competició per una lesió a la mà, ara torna a ser de baixa per una lesió muscular, que encara el tindrà dues o tres setmanes més fora de la competició.

Trobar gol, com  sigui és l’objectiu de la FE Grama ara mateix. 

Pots consultar la classificació a través del següent enllaç.