Skip to main content

Esports

Dubtes en una FE Grama que empata a casa amb el Prat

• Josep M. Roca

Empat i gràcies. La FE Grama va tornar a rebre ben aviat un gol en contra en una badada defensiva a l’hora d’atirar l’extrem i de marcar a l’ariet visitant Kerobhian que ha rematat de cap tot sol dins l’àrea petita. L’AE Prat, que havia començat molt més enxufat i ja havia vist com li anul·laven dos gols per fores de jocs clars, s’avançava en el marcador y controlava la pilota.

I així va estar tot el primer temps. Ni els dos minuts de “refresquito” van permetre canviar les coses amb les indicacions del tècnic durant l’aturada.

Aa segona part l’equip ha estat millor. Jose Solivelles ha canviat l’esquema tàctic col·locant un 3-5-2 que ha donat força al mig del camp i ha fet que el control del joc fos dels colomencs. La sortida de Galeano va permetre fer-ho així.

El Prat, que seguia tocant la pilota des del darrera, ha trobat més dificultats per acostar-se a la porteria de Sergio, qui no ha tingut problemes en la segona meitat. La Grama tenia el gol, però li costava molt apropar-se a l’àrea visitant. L’equip no crea ocasions de gol i no troba la manera de xutar amb perill contra el porter contrari.

Quedava la solució d’enviar la bimba a l’àrea rival perquè passessin coses i en el minut 74 va quedar clar que passen. Una centrada al segon pal, va trobar rematador qui va fer un cop de cap fluix que queia a l’interior de l’àrea petita i quan semblava que la recolliria Adrià Rojas, el porter del Prat, van aparèixer de Roger García que s’havia llençat amb les dues cames per endavant  amb l’encert d’empènyer la pilota ras de terra per enviar-la a la xarxa.

Després, vint minuts de joc més comptant amb l’afegit jugant amb un home més, però sense sort, ni encert ni joc ni merits. 1-1, resultat final.

Empat i gràcies, però puntuar per guanyar moral i esperar l’arribada del lesionat davanter Hadji que es troba molt a faltar i que podria debutar a la Ràpita. L’equip tarraconí és l’únic que no ha puntuat encara aquesta temporada. Per això, la Rapìtenca és el cuer en la classificació de la Tercera Federació.