Skip to main content

Esports

La FE Grama recull el Premi Sant Jordi a la tasca social i esportiva

  • Xavi López

La Fundació Esportiva Grama va recollir el passat 11 de setembre el Premi Sant Jordi a la tasca social i esportiva, un reconeixement otorgat per l'Associació de Veïns Sant Joan de Llefià-Gran Sol de Badalona. Aquesta distinció és un testimoni del compromís continu de la Fundació Esportiva Grama en l'impuls de la inclusió social i l'excel·lència esportiva, reforçant la seva posició com a un dels actors més destacats a Badalona en la promoció de valors positius a través de l'esport i l'acció comunitària.

La cerimònia de lliurament del premi va tenir lloc a l'Amfiteatre del parc de Gran Sol de Llefià , on el vicepresident econòmic de l'entitat, Francesc Sánchez, va rebre la distinció en nom de la FE Grama. A l'esdeveniment es va comptar amb la participació d'altres premiats i de l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol. També, dins del marc del Festival de Música Gran Sol, el reconegut duet musical Camela va oferir una actuació per celebrar aquesta fita significativa.

El 13 de juny, dos membres de l'Associació de Veïns van visitar l'estadi per conèixer de prop, de la mà del president Antonio Morales, el treball diari de l'entitat i les instal·lacions del Municipal de la Grama.