Skip to main content

Esports

La Grama cau contra L'Hospi en el primer partit de lliga (3-0)

• Xavi López

La Fundació Esortiva Grama no ha començat amb bon peu la temporada 23/24. Els de José Solivelles van caure 3-0 al camp de l'Hospitalet en un partit en què els locals van aconseguir convertir en les escasses oportunitats que van tenir.

Durant els primers minuts de partit ambdós conjunts jugaven sense arriscar, concentrant-se la major part del joc al centre del camp però sense arribades. La Grama va sortir amb un 5-2-3, amb Guillem Pujol i Nil Prades fent de carrilers, mentre que l'Hospitalet estava col·locat en un 4-4-2. No va ser fins al minut 14 que vam veure el primer intent de la Grama, quan Roger Garcia va intentar sorprendre amb un xut que va sortir desviat. Després els de Santa Coloma van tenir una falta perillosa a la frontal, però el xut va estavellar-se en la barrera.

Va ser al minut 29 quan es va trencar l'empat en favor del CE L'Hospitalet. El gol local va arribar després d'una centrada des de la banda dreta que va rematar el Óscar Gómez. El davanter centre va connectar la pilota amb el clatell i la va creuar al pal llarg de Sergio Fernández. Aquesta va ser la primera arribada clara de l'Hospitalet al partit. Poca estona més tard la Grama va tenir una gran oportunitat per empatar el partit en un remat de volea de Guillem Pujol, però el porter de L'Hospitalet, Adrià Aliaga va refusar el xut a còrner en una gran aturada.

Al minut 38 L'Hospi va ampliar el seu avantatge, col·locant el 2-0 en el marcador. El gol va ser obra d'Albert López, qui va rematar sol després d'una nova assistència del lateral dret "Rubi". La jugada del gol va arribar per una pèrdua de Juan Carlos Oliver, a qui li van robar la pilota en una conducció a prop del semicercle de l'àrea. Amb el 2-0 es va arribar al final de la primera meitat, tot i que els locals van desaprofitar una ocasió molt clara en un remat des de l'àrea petita que va sortir milt desviat.

La segona part del partit va portar alguns canvis, Ángel González i Adrià López van entrar substituïnt a Galeano i Nil Prades. En l'inici de la segona metitat la Grama va tenir un parell d'aproximacions sense èxit. I, quan millor estaven els de Solivelles, l'àrbitre va assenyalar penal a favor dels locals per un una falta sobre el davanter Sehou Sarr. Sergio Fernández aconseguiria aturar la pena màxima, mantenint encara vius als colomencs. A partir d'aquell moment, la Grama va començar a controlar més la pilota, tot i que l'Hospitalet aprofitava per generar oportunitats al contraatac.  Finalment, al minut 83 i malgrat el control de la Grama, L'Hospi va fer el tercer. Un xut mossegat de Raúl Martínez a la frontal de l'àrea va enverinar-se i la pilota va acabar anant a la base del pal, fent que Sergio Fernández no hi pogués arribar. En l'última jugada del partit, Adrià López va intentar un xut al pal llarg, però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Amb un 3-0 en contra acabaria el primer partit de lliga de la FE Grama. Resultat massa contundent pel joc vist durant el matx, però l'eficàcia de L'Hospitalet en els últims metres va acabar sent decisiva. Amb aquest resultat la Grama es sitúa penúltim, en la 17a posició. Podeu consultar a través del següent enllaç la classificació completa.