Skip to main content

Esports

La Grama confirma el bon moment amb un altre triomf

• Josep M. Roca

Ja són cinc els partits en que la FE Grama no perd. Onze punts de quinze possibles i una posició a la classificació de la Tercera RFEF còmoda, més allunyada del descens directe que de la zona de play off d’ascens.

La victòria dels colomencs sobre el Castelldefels va resultar molt treballada i es va resoldre d’una manera habitual: servei de córner i remat de cap de Guillem Trilla. El central ja porta set gols aquesta cantonada, tots desprès d’un servei des de la cantonada o a pilota aturada.

Jose Solivelles ha canviat l’equip. Ha posat a jugar homes que semblaven no ser a la plantilla i ha recuperat el futbol d’altres que semblaven haver-se oblidat de jugar. La Grama, ara, sembla un equip de futbol que sap a què vol jugar.  I els resultats li donen la raó al nou tècnic.

Una nova victòria que assenta a l’equip en la categoria i dóna confiança als jugadors per afrontar el tram final de la competició.

Quedar molt per fer, però diumenge l’equip visitarà al Tona amb la feina feta perquè un resultat negatiu no serà preocupant i un de positiu serà, a més d’un pas cap a la tranquil·litat a manca de set partits per acabar la competició. La Lliga és massa curta perquè només setze equips per cada grup. Són molt pocs i ningú no es queixa. Però la Lliga, llevat pels que juguin els play off d’ascens s’acabarà a l’abril.

El Juvenil A cau al camp del Mallorca

Nova derrota del juvenil de Divisió d’Honor de la FE Grama amb els nous tècnics. El rival, el Real Mallorca, és  tercer a la competició i era molt complicat treure algun punt.  El resultat, 2-1, seria molt bo si no fos perquè l’equip ha tornat a perdre posicions i està a nou punts de la salvació en la classificació..

La marxa de Xesco Rivas ha estat un sotrac inesperat per a la plantilla que havia agafat confiança amb els resultats obtinguts en els darrers partits. Ara caldrà tornar a començar.

Peus de foto: A portada, Guillem Escarrabill, el millor al mig del camp. A l'interior: Guillem Trilla celebrant el gol que ha marcat amb Mike Ceballos.