Skip to main content

Esports

La Grama vol continuar sumant davant el Castelldefels

  • Xavi López

La Fundació Esportiva Grama torna a jugar aquest cap de setmana després de l'aturada per les festes de Carnaval. Els homes de José Solivelles, que es troben en un bon moment, s'enfronten a un Castelldefels que també està atravessant una bona dinàmica. El partit es disputarà demà al Nou Municipal a les 11:45h.

Des de l'arribada de José Solivelles l'equip no ha deixat de sumar. Dos empats i dues victòries en quatre partits han permés a la Grama agafar una distància de sis punts respecte la tant temuda zona de descens. Ara l'equip és 10è amb 25 punts, uns números que fa un parell de mesos semblaven complicats d'assolir. Però el camí encara continua, la Grama ha de continuar sumant per no complicar-se la vida. El rival que tindrà no posarà les coses gens fàcils, el Castelldefels és el sisè classificat i es troba lluitant frec a frec amb la Montañesa per estar en el play-off d'ascens a 2aRFEF. 

El partit té com alicient l'enfrontament d'anada, en el que el Castelldefels va imposar-se 1-0 als colomencs, en el duel disputat al Municipal els Canyars. La Grama té l'oportunitat de fer-se valer a casa i guanyar-li el gol average. Daniel Guiseris no entrarà a la convocatoria colomenca. El porter va ser expulsar per doble amonestació al darrer partit contra el Vilafranca (3-1).

El Juvenil es desplaça a Mallorca

El juvenil de Divisió d'Honor de la Grama viatgen al camp del Mallorca per disputar demà a les 16h el partit que tanca la 22a jornada del campionat de lliga. Serà el primer partit des de la sortida de Chesco Rivas, en el que Jordí Palasí debutarà a la banqueta colomenca. Tot i continuar en zona de descens, la Grama va aconseguir davant el Nàstic una victòria (4-1) que encara manté vives les possibilitats d'aconseguir la permanència.