Skip to main content

Esports

Chesco Rivas deixa la banqueta del juvenil de la Grama

  • Xavi López

Chesco Rivas deixa de ser entrenador del juvenil de Divisió d'Honor de la Fundació Esportiva Grama. En un comunitat del propi Rivas en el seu perfil de twitter, ha anunciat el fi d'aquesta etapa a la banqueta de la Grama, en la que agraeix i valora el club que ha estat dirigint durant els darrers dos mesos.

L’entrenador ha comunicat a l’entitat la seva dimissió per motius personals, tot just després de l’entrenament realitzat dilluns al Nou Municipal de la Grama, posterior al triomf aconseguit davant el Nàstic de Tarragona. El club ha anunciat que el substituiran a la banqueta Xavier Jové i Jordi Palasí. Ja han realitzat el primer entrenament amb la plantilla i el debut serà diumenge a les 16h al camp del RCD Mallorca.

Chesco Rivas va arribar a la FE Grama a mitjans de desembre, després de la destitució de Christian Rueda. Ha estat a la banqueta colomenca durant set partits, en els quals ha aconseguit dues victòries i un empat. Gràcies a aquests resultats, tot i que l'equip encara es troba en posicions de descens, pot creure en la salvació. Un dels èxits que ha aconseguit Rivas en el seu trajecte és l'ascens del juvenil de Unificación Bellvitge a la Divisió d'Honor la temporada 2020-21.